Sinds 1993

Partijen STENEN aangeboden:

Stenen-dump.nl is een on-line platvorm wat handelaren en particulieren de kans geeft om Restpartijen STENEN aan te bieden om deze te verhandelen.   Dit zijn allerhande STENEN: sierbestrating, klinkers, tegels, bouwstenen, bakstenen, metselstenen e.a. die wegens herinrichting als (grote) opkooppartijen op stenen-dump.nl worden aangeboden, of stenen die niet meer in de collectie zitten, of ‘tweede keus’ zijn.. of gewoon in de weg staan of als overcompleet beschouwd worden.

Let op! Alle prijzen op stenen-dump.nl zijn af magazijn/opslag of direct geleverd vanaf het werk. Transportkosten zijn afhankelijk van de afstand en worden apart berekend/geoffreerd.

Uitstekende stenen en klinkers voor een KEI scherpe prijs.

Alle soorten STENEN kunt u aanbieden en vinden op stenen-dump.nl

~  onze bestratingsmaterialen en / of restpartijen zijn onder te verdelen in:

  • Beton klinkers
  • Gebakken klinkers
  • Natuursteen / kinderkoppen-kasseien
  • Bouwstenen / metselstenen
  • Overig aanbod stenen
terrein

Ophalen of Bezorgen

Je kunt ervoor kiezen om de STENEN af te halen, maar bezorgen is natuurlijk geen probleem.  uiteraard worden hier dan (extra) transportkosten voor berekend.

wat is Stenen-Dump.nl ?

Stenen-Dump.nl -> snel, snel opkopen, doorstoten-geen voorraad, dumpprijs, snellebieding

Een web-site bedoeld als verkoopkanaal om nog sneller met onze doelgroepen in contact te komen. Middels Stenen-Dump.nl kunnen wij (nog) sneller en goedkoper partijen stenen aan u voor stellen en verkopen.

aan wie en voor wie?

particulieren en bedrijven, groothandels, zoals hoveniersbedrijven, horeca, tuincentra, bouwmarkten, stratenmakers, projectontwikkelaars, aannemers en gemeentes.

Bakkers & Stenen-Dump.nl doen zowel inkoop als verkoop van gebruikte bestrating en gebruikte klinkers of aanverwante artikelen.

Let op!

Stenen-dump.nl en Bakkers Bestratingsmaterialen kopen grote partijen gebruikte stenen op. Dit betekend dat de geleverde vierkante meters stenen bestaat uit stenen die al eerder zijn gebruikt. Hierdoor zitten er ook beschadigde, verkleurde en geknipte stenen tussen. Bestel dus altijd 5 tot 10% meer stenen dan u voor uw tuin of werft nodig heeft.

Soms staat bij palletaanbiedingen vermeld dat het hele stenen zijn. Dit zijn de uitzonderingen. Dit telt niet voor de overige aanbiedingen.

Doordat de stenen eerder zijn gebruik, zal er ook zand e.d. aan kleven of in de vracht zitten.

Openingstijden

ma-vr op afspraak
za 07.30-14.30
zo Gesloten

Stenen-Dump.nl

is gevestigd  Sprundelsebaan 312a

4876 NE   Etten-Leur

Noord-Brabant

Tel: 06-53313284

info@stenen-dump.nl

Let Op !!

Geef Kees even een belletje: 06-53313284

Want het kan zomaar zijn dat Kees op inkoop is... (toch zonde als u voor niets aan de poort zou staan).