Hier beantwoorden we de meest gestelde vragen van klanten. Hieronder staan enkele voorbeelden.


Hoe ziet jullie retourbeleid eruit?

Daar het hier om gebruikte materialen gaat, is het retourrecht beperkt. U kunt altijd vooraf de materialen komen bekijken alvorens u een aankoop doet. U kunt al onze producten terugsturen binnen 30 dagen na aankoop. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening, daarnaast brengen wij 10% behandelingskosten in rekening.


Sturen jullie producten naar andere landen?

Ja, we sturen de stenen naast Nederland ook op aanvraag naar België.


Hebben jullie een klantenservice?

Natuurlijk! Onze vriendelijke, vaardige klantenservicemedewerkers staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.


Zijn de prijzen op stenen-dump.nl netto prijzen?

De prijzen op stenen-dump.nl zijn af magazijn/opslag of vanaf het werk geleverd. Dit betekend dat wanneer ze vanaf de opslag naar uw adres moeten worden gebracht, hiervoor transportkosten worden berekend. Wanneer de stenen direct vanaf het werk worden geleverd is dit niet het geval.


Zijn de stenen op stenen-dump.nl nieuw?

In principe zijn de stenen op stenen-dump.nl niet nieuw. Uitzonderingen bevestigen de regel maar stenen-dump.nl en Bakkers Bestratingsmaterialen kopen grote partijen gebruikte stenen op.

Dit betekend dat de geleverde vierkante meters stenen bestaat uit stenen die al eerder gebruikt zijn. Hierdoor zitten er ook beschadigde, verkleurde en geknipte stenen tussen. Bestel dus altijd 5 tot 10% meer stenen dan u voor uw tuin of werft nodig heeft.

Soms staat bij palletaanbiedingen vermeld dat het hele stenen zijn. Dit zijn de uitzonderingen. Dit telt niet voor de overige aanbiedingen.

Doordat de stenen eerder zijn gebruik, zal er ook zand e.d. aan kleven of in de vracht zitten.