stenen-dump.nl
Goedkope bestratingsmaterialen voor uw tuin en erf.
Home Betontegels Grind en Split Pallet opruiming Overig aanbod
koppelstones grijs 14x14x8 cm
koppelstones grijs 14x14x8 cm
€ 4,95
Beton stenen 30x15x8 kleur donker grijs met reliëf 175m2
Beton stenen 30x15x8 kleur donker grijs met reliëf 175m2
€ 4,50
Betonklinkers Keiformaat 9 cm dik voor terrein of erfverharding
Betonklinkers Keiformaat 9 cm dik voor terrein of erfverharding
€ 2,95

Uw leverancier voor sierbestrating en bestratingsmaterialen voor tuin, oprit en straat. Wij hebben een uitgebreid assortiment gebruikte klinkers, zoals oude gebakken klinkers, gebruikte betonklinkers, split en natuursteen kinderkoppen. Wij leveren door heel Nederland, België en Duitsland.

Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven, zoals hoveniersbedrijven, stratenmakers, aannemers en gemeentes. Wij kopen en verkopen restantpartijen gebruikte bestrating en gebruikte klinkers. Bakkers Bestratingsmaterialen is gespecialiseerd in grote partijen bestrating, ook in exclusieve soorten. Hierdoor kunnen wij bijna altijd uit voorraad leveren en anders wordt er natuurlijk voor u besteld. Heeft u uw bestrating snel nodig? Uit voorraad leveren wij binnen 5 tot 8 werkdagen. Vraag voor de zekerheid naar de beschikbaarheid om zeker te weten dat we tijdig kunnen leveren.

Voor al uw sierbestrating bent u bij ons aan het juiste adres. Van gebakken klinkers tot kinderkoppen en split. Bakkers Bestratingsmaterialen levert het allemaal. Ook kunnen wij zorgen voor de levering en het transport van alle overige bestratingsmaterialen.

Op onze pagina’s Gebakken Klinkers en Betonklinkers vindt u meer informatie over onze gebruikte gebakken klinkers en betonklinkers. Op de pagina Aanbiedingen vindt u de actuele aanbiedingen in gebakken klinkers, betonklinkers, splitsoorten, natuursteen en kinderkoppen en overige aanbiedingen.

Wij hebben geen mooie showroom, maar daardoor wel zeer mooie prijzen.
Heeft u een vraag, neem dan zeker contact met ons op. Bel, email of breng een bezoek aan onze vestiging.