Voorwaarden: 

- Prijzen gelden per vierkante meter, tenzij anders vermeld.
- Prijs klinkers is gebaseerd op volle vrachten van ca 150 m2.
- Alle prijzen zijn excl. btw en excl. vrachtkosten, tenzij anders vermeld.
- Vrachtkosten op aanvraag.
- Deelvrachten mogelijk.
- Klinkers op pallets: prijzen op aanvraag.
- Betaling contant bij levering.

 

Overige informatie over onze aanbiedingen:

Onze aanbiedingen wijzigen dagelijks. Let er dus op dat prijzen regelmatig wijzigen afhankelijk van beschikbaarheid. Mocht u vragen hebben over specifieke mogelijkheden voor uw situatie, bel ons dan op zodat wij kunnen kijken wat vuur uw situatie de beste oplossing is. Wij helpen u graag.
Mocht u bestratingsmaterialen zoeken die niet op onze website staan, stuur ons dan een mail of bel even. Wij kijken of we bij een van onze partners een voor u geschikte oplossing kunnen vinden.
Wij specialiseren ons in bestratingsmaterialen met historie. Dit betekend dat een aantal van onze producten al eerder gebruikt zijn of dat het productieproces is afgestemd op een verouderde of rustieke uitstraling. Hierdoor is niet elke steen puntgaaf maar juist hier en daar beschadigd zodat dit bijdraagt aan de uitstraling van uw bestrating.

Bezorgen

Bij de bezorging van pallets en bigbags dient u er rekening mee te houden dat deze gelost worden op de verharde weg geschikt voor steentrailers van 18 meter. Dit is om boetes te voorkomen.

Bezorgkosten:

Klik hier voor onze bezorgkosten.